Sonntag, 29. Mai 2011

BLOGÚJÍTÁS


Már régóta gondolkodom azon, hogy minek is csinálok kötögetős blogot, mikor egyrészt nincs időm kötni, másrészt meg nem tudok olyan gyorsan kötni, mint a néni a Csak ülök és mesélek-ben, aki egy műsor alatt megkötött egy pulóvert… 

A „nincs időm kategóriába“ viszont beletartozik, hogy minden mást alkotok, meg recycle-ok. Arra gondoltam, hogy miért is nem mutatom meg inkább ezeket a dolgaimat? Logikus, nem?

Egy szó mint száz, kinőtte a blogom magát, és innentől kezdve pár kreatívságot is be fogok mutatni. A cím az marad, mert rengeteg dolgot bele lehet magyarázni, a téma viszont bővül.

Hogy rögtön be is mutassam az új arculatot, megmutatom, mit kreáltam ma:

Régóta keresek olyan fülbevalótartót, amiben nem akadnak össze a kapcsok ill. több is belefér mint 4 pár (ráadául ezek a 4 páros tartók még drágák is.) Sokáig érleltem az ötletet, míg összeállt: a fényképtartó ideális lenne, csak az a baj vele, hogy ha nem tudom, hova felakasztani, akkor támaszték nélkül nem állna meg. Mert, hogy nekem támaszték nélkül kellene, ha meg akarom valósítani, amit kigondoltam. Végül az IKEA-ban megláttam tegnap ezt az olcsó fényképtartót, ami állós: tökéletes! Kivettem a műanyagablakot belőle, és belecsúsztattam azt a vékony (kb. 2-3 mm-es) szivacsos anyagot, amit 2 hete vettem a kreatív boltban. Simán át lehet bökni a fülbevalókkal, és szerintem nagyon jópofa lett!

A pillangós füli ringu-tól van, a piros pöttyös blaur-tól, a hajós pedig csermákdesign.


3 Kommentare: